9 Temmuz 2010 Cuma

Free Agent Piyasası #1


Lebron , Wade , Bosh ---------> Miami Heat

Miami adına ilk imza Wade'den geldi , zaten sene içindeki açıklamalarından dolayı beklenen bir gelişmeydi. Wade'den sonra imzalayan bir diğer isim ise Bosh oldu , bu da beklenen bir hamle sayılabilir gerçi son birkaç gün sign&trade ile clevand'a geçeceği konuşuluyordu ama Van Gundy'nin değimiyle Wade'nin peşinde fino köpeği gibi dolaşması boşuna değildi ; ama asıl süpriz hamle bana göre Miami'ye katılarak yeni Big Three'yi oluşturan Lebrondan geldi. İşin şasırtıcı kısmı ise Lebron gibi egosu tavan yapmış birinin nasıl Wade'nin Miami'sine gitmeyi kabul etmiş olması. Açıkcası ben Miami'nin şampiyon olacağını düşünmüyorum , kadroları tamamlansın uzun bir inceleme yazısı yazacağım zaten orda neden olamayacağını düsündüğümü belirtirim.



Boozer ---------> Chicago Bulls


Chicago yıllardır sıkıntısını çektiği pota altı skorerini $80M ücretle 5 yıllık anlaştığı Boozerla giderdi. Yanlız senelerdir sayı potansiyeli'nin tamamı dısardan olan (Hinrich , B.Gordon , Nocioni , L.Hughes)Bulls'un artık bir şutöre ihtiyaci var ; çünkü Rose , Deng , Gibson ,Noah hep içerden oynayan oyuncular ve bunlara karşılık rakipler içeriye gömülecektir.

Amare Stoudemire ---------> New York Knicks


Amare 5 yıllığına $100M karşılığında eski coachu Mike D'Antoni'nin takımı New York Knicksle anlaştı. 3 senedir Lebron'u hedefleyen New York şu ana kadar piyasanın açık ara en kaybeden takımı. Çünkü iyi bir oyun kurucusuz hiç olan Amare ellerinde patlayacak gibi.

Ray Allen , Paul Pierce ---------> Boston Celtics



Ray Allen 2 yıllık $20M karşılığında , Paul Pierce ise 4 yıllık $60M karşılığında takımlarında kaldılar.Bu sezon galiba son kez şampiyonluk yarışı içinde olacaklardır.

Dirk Nowitzki ---------> Dallas Mavericks


Nowitzki 4 yıllık $80M karşılığında Dallasla anlaştı.Bu ligde şampiyonluğu hak eden oyuncuların başında gelen Nowitzki yüzüksüz kalacak gibi , ama anlaşılan takımın sembolu olarak kalmayı yüzüğe tercih etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder